Asså jag får ju panik!

Åhh jag blir så arg när inte saker fungerar!
blogg.se kronglar heela tiden! ena stunden kan man inte byta rad, nu kan man inte lägga upp bilder. snart får jag ju nervösa sammanbrott....
Dessutom är jag fortfarande sjuk :( men i morgon ska jag till skolan. hoppas jag inte missat för mkt.
I går beställde jag löshår med :) jag kommer äntligen slippa skämmas över mitt hår! superglad för det :D

jahaop...

kul.
I går dansade vi "Zumba" på idrotten i skolan. och jag stod längst bak (såklart) och så hade vi dansat typ hela och sedan säger våran lärare:
- okej, nu byter vi så de som stod längst bak går fram.
Och jag som stod längst längst bak fick såklart stå längst längst fram -.-' jag som gillar att skämma ut mej (INTE!)
Jaja, ajag gick fram och skulle dansa, då ska vi dansa världens sängfösar-dans :( vi typ skaka på rumpan och och låtsades slå på andras och allting! superpinsamt! dessutom gör Saraklumpeduns fel heela tiden -.-
Jaja... Sedan (efter den mycket pinsamma Zumba-träningen) åkte jag in till stan och gick på cirkus :) superkul. vi gjorde volter och jag tycker det gick hyfsat :) och ja jag fick hjälp! så metal är jag ite så jag klarar det själv x)
Och vad får jag av all denna träning?
världens träningsverk och en äcklig förkylning :( superkul...
så i dag har jag redigerat några bilder, men jag kan inte ladda upp bilder... morr
jaja håll huvudet högt (Y)
puss<3

stolt!

okej nu har jag fixat mina inlägg så dom funkar igen :D fett nöjd med mig själv nu x)
Jag har lärt mej att man ska inte blogga på sin iphone. Men men :) får väll sitta oftare vid datorn.

sedan vill jag skryta med att min kamera funkar igen! :) jippie!
det var ju bara i jul som den fick slut på batteri och min laddare gjorde slut med mej och försvann :'(
men pappa och jag köpte en ny på Expert (tack underbara affär). Så nu har jag en ny :) och jag vill bara göra lite reklam för dom är så bra där! jag och pappa hade kollat på massa olika affärer, men inga hade laddare till min fina canon EOS 1000D "/ tillslut så gick vi till expert som sa att de skulle beställa hem, och så fick jag en som dom råkade ha över(!).

I dag har vi haft "vuxenkalas" eller vad det nu heter :) eftersom jag fyllt år för inte så länge sedan :) det var mysigt och sockermonstret (jag) har ätit socker och kolydrater så det sprutar ur öronen x) nästan så jag är rullbar nu xD (sköja)

Snart ska jag packa för att åka hem till mor min :)
jobbigt att pack a"/ men men :) det går ju fort tillslut.


På tal om iget!
månen i går var ju såå fin! supermåne kalas den. den var typ 17% större än normalt (!) super vackert enlig moi :)

det var väll det.
kram<3

Vad äro detta?

Hur kan jag vara så dålig på att skriva?!
Jag försöker och föröker men det går inte...

Dessutom vill jag be om ursäkt för inlägget "failvecka" eller vad det hette:$ för jag kunde inte byta rad, jag försökte och försökte men nej, det gick inte >:( men kanske funkar det nu, får se:) Puss och kram :)<3

Fail-vecka!

Okej... Denna vecka har varit fail! Nu ska jag gnälla, så ni vet

måndag: vanlig dag (ehe.. Min födelsedag!) den var ganska bra fast missde min buss gem efter cirkusen... Jaja, jag tog en annan och allt blev bra igen!:) fick bara vänta 10 låånga huungriga minuter. Sedan insåg jag en sak... NOO!! Detta är bussen som tar nästan 45 min i stället för en kvart! Så hungrig så jag funderade på att äta stolen franför lyckades jag ta mej hem! Hurra;)

tisdag: jag skulle shoppa. Det gjorde jag men inte fick jag med mej något. Jag köpte ett par jeans, betalade och gick, köpte en tröja betalade och gick... Vänta lite... Jag har inget med mej. Faaan! Jag gick tillbaka, hämtade byxorna. Men tröjan skulle jag hämta men det fick jag inte, för det stod fel datum på kvittot... Men jag lyckades:) sedan köpt jag ett bälte och var nära på att gå från den med...

Onsdag: efter skolan skulle jag och en kompis till teatern. Vi var lite sena och såg bussen gå. Så vi sprang, efter en kurva kom det en stooor ispöl med drygt 3 centimeter vatten över. Jag halkar men lyckas att inte sätta mej!:) (woho) sedan ska jag resa mig, min fot halkar frammåt och funkar som vattenslunga... Rakt upp i ansiktet! Såklart... Jag fick leva med lockigt hår

Torsdag: dagen börjar med att jag missar bussen från stan till skolan, så jag måste gå :( sedan var det en vanlig dag (typ). Sedan ska jag hem... Jag kommer till station 5 i halv, min buss går halv. Så jag blir glad och tänker "äntligen lite flyt". Men nej... 2 minuter i halv kommer en buss som jag tror är den som går halv. Men icke! Det är en annan buss som är helt öde. 5 över halv kommer en tant ut-lullandes... Hon sätter sej i bussen och låser. Jag får aggresions problem och knackar på dörren. Då kollar hon argt på mig och pillar i taket. Rosenrasande knackar jag igen, då öppnar hon! - ingår det inte i erat jobb att försöka hålla tider? - Du vet inte vad jag har gjort! Jag har en riktigt bra anledning! - men om inte du kan komma i tid kan du ju fixa fram någon som kan det. Sedan går jag och sätter mej längst bak för att hon ska lämna mej i fred. Tror ni hon blir tyst? Nej, hon skriker genom bussen! Det är ju sjukt! Jag ser min räddning! Min extra mamma och en kompis är på taimassage! Jag trycker på stop för att få gå av. Hon stannar bussen och öppnar dörren typ 1 decimeter. Som att jag skulle komma igenom -.-' då tittar hon på mej och flinar, öppnar lite till så jag börjar klämma mej igenom. Då stänger hon på mej 3 gånger med dörren!!!dumma shafför!!!
Men sedan är helvetet färdigt och jag kan mysa med min familj. Och pappa kom hem efter att ha varit i sthlm sedan tisdagen!(woho!) i dag har inget hem (peppar peppar).

Hoppas på en lugn fredag!:)
kram<3

nytt upplägg i bloggande?

tjalloj:)
Jag tror jag ska börja med ett nytt sätt att skriva i min blogg :) kanske blir det lättare att komma på vad man ska skriva, vem vet?
I mitt huvud: kanske ska man börja med "kategorier", som blir samma varje gång, eller inte att jag skriver samma sak om och om igen. Utan att jag har "teman" så det kanske blir mer struktur i mina flummiga tankar. Ska testa ett tag och se om det går :)
Kom ihåg! Få tummen ur ch köp din dumma kamrasladd!
dagen: Kom hem i dag från en underbar vecka med min skatt i dalarna <3 Det har varit supermysigt. Vi har ätit på resturang, hjälpt han att sätta upp en ny Tv han köpt (HD), åkt pulka och mycket mer :) det har varit supernice! Och även fast det är pinsamt så kan jag erkänna att jag har träningsverk i låren efter pulkaåkningen x) men ssssh säg inte till nån!
ja, vad har man mer gjort? jo! jag har lystnat på musik som en blådåre hela dagen och målat mina naglar (Hoppas dom håller..). hittat en asbra "Nygammal" låt :P gammal från det att den gjordes men sproytans ny för  mina öron.
"kryptonite" heter den och är av 3 doors down. superbra(Y)
nu är det kojsen som gäller :)
Natti natti :*

RSS 2.0