jag ska lätta mitt hjärta

okej. Jag har några saker jag vill säga...
1. Jag har från och med nu slutat med "I dag har jag gjort detta" sktivandet här på bloggen. nu ska jag skriva för att lätta mitt hjärta. så att det blir som en dagbok. Utan lås, till alla. Om någon inte skulle gilla detta så skit i att läsa, om någon skulle gilla det varså god och läs.
jag vill inte ha några sura/utskällningar om någon inte gillar detta, skulle det vara ett problem så låt bli att läs. okej?
2. Jag måste bara få informera alla om att jag har den bästa killen i hela världen som pojkvänn<3 jag älskar honnom av hela mitt hjärta och han tröstar mej i alla situationer och han har verkligen förtjänat sig en stjärna i himmelen!<3 han är verkligen drömmarnas drömprins och jag önskar valltid kunde vara tillsammans<3 Saknar dej min skatt!
3. jag har tröttnat på den stämpel jag har. det finns några som förgyller mina dagar. men det finns många som inte gör det. Jag har under nästan hela min skoltid varit den som man hatar och trycker ner och nu har jag tröttnat. jag vill inte vara den något mer. Detta kände jag även när jag började gymnasiet. Så jag försökte anstränga mej. Jag kom fram till folk och sa hej. jag gjorde verkligen allt för att inte vara den jag alltid varit. men jag misslyckades. Jga fick min vanliga fula jävla stämpel! jag fattar inte vad jag gör för fel. Jag har frågat folk vad det är men jag har inte fått så många kongkreta saker. Så om någon läser detta. snälla, snälla snälla snälla. Berätta vad det är för fel på mej! jag gör verkligen allt för att tvätta bort denna stämpel jag fått. Jag vill inte vara hatad mer!

RSS 2.0