kolla bilder på facebook

Jag har blitt medlem på facebook.com och där laddar jag upp bilder på händelser ;P
sök på mitt namn bara så hittar nu mej! :)
Jag ska säga till när jag gör det med...

i dag har jag börjat göra en lista över saker jag ska köpa i Sthlm när jag ska dit med min kompis :D
det går bra men jag har en sak att stryka från den... Det är en hatt, för jag fick en av pappa bara sådär :D såå fin!<3 älskar den!
så då har jag lite mer pengar :P och det gillas.

Jag har kommit på en sak med... Jag måst köpa en ny telefon... Jag har inga pengar än, men jag måste ha en ny. den gammla kan man inte prata i telefon ifred med för den är trasig så jag hör inte... Så jag pratar i högtalare eller head set :P
sen är det ju kamran med-.-'... skulle lätt kunna kasta iväg telefonen, springa och hämta den för att sen kasta iväg den igen för att den funkar inte! jag kan ta kort på saker nära, typ makro... men landskap blir bara suddiga! ååååh va det är störande!!!
så...
Jag önskar mej tips på snygga telefoner som funkar för "Sara klumpeduns".

Och jag vill bara tacka Jacob för du är en så underbar person och att du alltid finns för mej fast jag är knäpp och galen(och 1½ underbar vecka!) <3 du gör regn till solsken och jag älskar dej<3 kom ihåg att du är underbar kärleken!<3:)

hos jacob :)

hihi jag har vart hos jacob hela veckan nu :) det  har varit super bra! innan vi kom hit så kom jacob till pappa(jag var med där såklart) en helg, sedan åkte vi hit.
I morgon ska jag hem, det är blandade kännslor... jag vill inte för jag älskar att vara här med jacob, och jag vill för jag vill träffa familjen igen :) och vår nya familjemedlem lilla Mia såklart! :)

det var det jag hade att säga...

spara...

I dag har jag cyklat fram och tillbaka till skoghall precis hela dagen!
Men det är bra :P då får man snygga ben.
I morgon ska jag och några kompisar grilla :) det ska bli mysigt!
vi ska grilla, prata och kanske kanske vill någon bada med :) jag tänker ta med badkläder. lätt!
men det ska jag göra på kvällen... på dagen i morgon har jag ingen aning om vad jag ska göra :P sova till klockan 2 som jag gjorde i dag kanske XD då kanske jag bara har tid att göra mej i ordning och sen åka.
btw om ni vill se bilder så finns det på facebook :) så jag har blitt bra på det igen! stolt.
Jag har bestämt mej att  jag ska börja spara pengar... hur det nu kommer att gå vet jag inte:P
Eftersom nu under sommaren så vill jag juresa mkt och då behövs pengar.

i morgon :S

I dag har jag verit på stan med felicia och vi köpte present, tiara och världens bästa smink!

I morgon klockan 4 ärre kalas! det kommer vara arabiskt tema :S ska försöka få till nått...
I dag är jag såå trött! helt galet. Jag va hoss felicia en stund efter stan och vi kollade på film. då somnade en av de små och jag önskade att jag med fick det :P men nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och ska nog sova i tid i dag XD får se hur det går.
Jag funderar på att kanske skaffa bilddagboken igen :S det tar alderles för lång tid att ladda upp bilder här, och jag har inte fått klämm på facebook än... Jag kanske kan få lite hjälp att fatta det i stället. Aja allt löser sej XD.
Nu ska jag fixa fram kläder för i morgon... önska mej lycka till ;P

Sommarlooooov!!

Det är ju underbart!
Nu saknas bara Jacob och solen så är jag den lyckligaste i hela universum! :)
I onsdags var det bal, jag har nog aldrig dansat så mkt i hela mitt liv :) det var såå kul ! en oförglömlig kväll!
sen i torsdags var det avslutningsmiddag och då sjöng 1:orna för oss och gav oss rosor :) såå gulligt! Sen sjöng lärarna på deras bekostnad och jag vek mej av skratt XD
sen när middaigen var klar så gick vi ut och grät :P
jag har gråtit så mkt den här veckan så det är helt galet XD
sen i går var det avslutning och jag grät... skräll! massor, hela tiden XD
men vi jag och mamma tog fina bilder med :P så fort jag fixat så jag har internett på min dator sk jag ladda upp på facebook tror jag :P

I kväll är det bal!

Det ska bli så kul :)
Min första bal ever :O
hoppas det blir kul :P I kväll ska jag i alla fall sätta på mina nymålade naglar då :) hoppas det blir fint till klänningen...

Nu har jag precis städat skåpet, så jag har inget mer att göra ;P

I går va det en rolig eftermiddag :) Först på dansen lärde vi oss steppa, sedan åkte vi till örsholms kärn där vi grillade, badade och åkte tub :P sååå roligt :D Bra avslut tycker jag.


ojojoj

hoppsan :O
Det var år och dagar sedan sist jag skrev ett inlägg!
I dag kollade vi på Cabaré som våra kompisar gjort :) hahaha ååh vad det var roligt! XD
Nu är det sart skolavslutning:D och klänningen är klar! ska bli kul att se slutresultatet. Jag tror den är finast :) Tack Christina!
Jag har målat naglar som passar till med och nu gör jag ett diadem/tiara :P Det var mkt svårare än jag trodde det skulle vara :S Men det blir nog bra i slutändan tror jag...
I kväll ska jag ha dansuppvisning :P Stipendie konserten! lite coolt..
Förra veckan var en härlig vecka :)

Måndagen: Jag och mina kommpisar drev bara runt på skolan för vi hade inget att göra... så vi bestämmer att vi ska kolla hur långt man kommer utan pengar i Karlstad :) vi fick okej av lärarna så vi va glada och nöjda :P


Tisdagen: Jag och mina kompisar skulle mötas på muséeparken klockan 9. Men vi stötte på varandra på vägen, så vi cyklade tillsammans. Så vi gick först på museum, sedan solade vi i muséeparken, sen vart det liten stund på biblioteket, och slutligen lite fotografering samt lunch i stadsparken :)


Onsdagen: vi stötte på varandra på vägen till stan igen :P klockan 10 var vi på stora torget, där kollande vi på lite statyer, testade roliga kläder och åkte längst kanalen och läste turistskyltarna,  sen solade vi och åt på gräsplätten utanför operahuset :)


Torsdag: runt 10 var vi på Mariebergsskogen :) där såg vi Sunes mamma, ni vet Sune i Sunes sommar och dom filmerna och jokern och någon mer :P as coolt!
sen kollade vi på djur och badade på badplatsen :P


Fredag: V träffades 9 på skolan och där sammanställde vi veckan till ett häfte och lämnade in till våra lärare :)
det var en mycket bra vecka :) härligt med en slapp vecka i slutet nu :D

RSS 2.0