på väg!!!!! :D

woho! I dag ska jag till jacob <3 om bara 4 timmar bär det iväg. happy face! :)
nu har jag äntligen packat klart :P det tog typ 3 evigheter känner jag! men allt fick plats i 1 väska :)städat har jag med ;)

Min hårfrg hr blitt lite brunare med,eller jag kanske bara vant mej... men men, rött vart det... typ orange :S

Det är plus-grader med! det kanske blir sommar nån gång igen :D

Jacob!<3

Woho! jag ska till Jacob i morgon!!!! Gah jag kan inte bärga mej :O
gu va kul det ska bli :)
Nu vill jag bara gå och lägga mej så de tsnabbt blir i morgon och jag åker :)

btw så har jag färgat håret :P jag tyckte det vart lite för rött... men men man vänjer sej väll, kanske blir annorlunda när jag plattar det med :P vem vet ;)

nu ska jag sova så det bli i morgon nån gång!

Ha ett super-duper bra lov / semester eller vad det nu heter :P

teater!

Det är så kul med teater! Snart har vi fixat alla låterna med :P det kommer bli super bra!:)

snart är det looooov! gaaah jag längtar i hjäl!
på lovet ska jag upp till dalarna. gissa vad jag ska göra där ;P jag ska till jacob <3 :D kuligt kuligt :)

jag måste börja packa... det jobbiga med att packa, det är att man alltid glömmer nått. vafrör gör man alltid det? det behöver inte vara något viktigt man glömmer, men det är alltid nått... Eller det kanske bara är jag.

I dag har det vart en flumm dag, vi har haft klassråd om allt och inget... Så vi pratade om allt möjligt:P det har vart kul men mycket högljut, så man blir trött i huvudet. men det har vart bra sammanhållning i klassen och alla har vart glada:) sånna dagar gillas!
vi kom överens om att åka till hagudden igen som klassresa XD haha 2 dagar tror jag det skulle bli i slutändan :P hoppas det blir lika kul som vi planerat :) Vi har ju vart där i 8:an med och det va super kul :D tror det blir en super bra avslutning :)




snö,Snö SNÖ!!!

Det snöar -.-'
I julas ville jag ha snö, massa snö. lite sådär så man inte ser så mycket mer än vit snö...
Nu har jag det... Inte alls lika mysigt som jag tänkt mig, jag ville ha som i alla filmer. Hur kan man ha det mysigt ute när man blåser bort ?
nej, nu har jag haft min snö... nu vill jag ha sommar!
Frustration! dessutom kan man inte ha de kläder man vill. för då fryser man -.-' nej sjuttioelva lager kläder ska det vara, man ser ut som en mishelin-gubbe. Men det är härligt...

I dag när vi skulle ut och åka på våra utflykter... hände en underlig sak, vi fastna. inte med hjulen. Nej, på bilens "mage" eller vad man ska säga.. så hjulen hängde lite över marken och sprattlade... mycket underligt, så jag höll lilbror sällskap genom att sitta och säga att bilen satt fast, medans pappa och lena försökte få loss bilen.
tillslut fick vi hjälp av en mycket snäll granne!
Och så bar det iväg :P

Vi åkte till brors skola, dom hade nån öppethus dag i dag. det va kul att kolla hur det va... Det såg inte ut som jag tänkt mej, det är läskigt... asså när man tänkt sig att det ska se ut på ett sätt och så gör det inte det...

sedan åkte vi och handlade mat och lite godis :P Jag köpte godis, men jag har knappt ätit nått! det är ovanligt. Jag äter inte mycket godis... Låter som en lögn! Men jag lovar att det är sant ;)

sedan har jag suttit och degat hemma.. jag har målat några bilder, men dom vågar jag inte visa.

jag har virkat massor i dag med :D Jag virkar ett gossedjur ;) Amigurumi kallas det, det är från japan från början  har jag för mej... Kul är det i allafall!
hoppas det blir bra!

I morgon blir det läxor -.-' Woho...
och städa... Kul dag!


på skolan

hellu
Jag sitter nu på skolan och har inget att göra -.-'
Vi har No och jag är klar med det vi ska gö, så nu sitter jag bara här vid datorn.

snart ska vi ha svenska, sen sen skolans val (musik i mitt fall),sen ska jag till dansen! :D

sen efter dansen ska jag hem till mamma som fyller år i dag :) grattis<3

I dag har mina telefoner haft problem! :( först så hittade jag inte pin koden till den ena, nehe.. Aja jag klarar mej med en i dag. Neh! efter halva dagen så stängde den andra av sej lite random bara sådär! Såklart. fruktansvärt frustrerande! ush ush ush!

Jag målade naglar i går när jag satt på bibblan, vilket jag gjorde hela tiden mellan skolan och cirkusen. men jag lånade aldrig nån bok, för den fanns inte för tillfället... så jag satte mej och hade tänkt göra lite läxor, men jag hade glömt penna ( såklart -.-') så då målade jag naglarna, dom är inte klara än för jag ska limma på lite 3d saker ;P
då när dom är klara lägger jag upp bild på dem.

jag funderar på om jag ska göra nått fördjupningsarbete... men jag borde inte pga stressen, men fatta underbar kännsla att lämmna in ett arbete utöver det vi har. ett MVG. det skulle vara guld värt! men jag hinner inte, jag får väll sitta och inte göra nått dessa lektioner då...

allt löser sej :)

nu ska jag ha tid med helg!

hej och hå!
jag stressar skiten ur mej på skolan, sen kommer jag hem och gör läxor sen är det skola igen, och nu ska allt in och jag är inte klar!!!! Aaaah! jag får panik! nu borde jag sitta med mina läxor men jag ska inte det för jag är rädd att stressa sönder, så nu sitter jag med ritningen i tekniken lite i smyg för mej själv...

annars har jag det bra :P

woho!

nu mår jag bra :)
det känns bra!

jaghar precis vart ute och gått en lång sväng med mamma bror och mammas kille. det va kul :) vi hade snökrig! superkul :)
haha mammas kille sparkade till på ett träd, så det skakade och all snö kom på mej >.< det va kul men kallt!


Nu är jag klar med mina naglar med, lång tid tog det, och inte vart som så svåra heller... men men.
Hoppas dom blev fina:








fredag

nästan bra nu :) Jag smittas inte längre i alla fall och det är ju bra.

började på attmåla naglar i går, ska måla klart dom i dag hade jag tänkt mej... om jag orkar
jag laddar upp en bild senare i dag om dom blir klara :)

Dagen i dag har gått fort! Jag vknade super sent, och nu är klockan redan 4! allt blir konstigt då.

Nu kom streptokokern -.-'

I dag har jag vert hemma, hela dagen utom när vi gick till läkeren och fick bekräftelse på att jag har streptokoker. så onödigt! jag hinner inte bli sjuk nu med allt som är på skolan! jag blir så trött på hela situationen.

så i dag har jag tänkt typ tusen saker jag vill gö, men kroppen protesterar.
som ett exempel så tänker jag "oh jag skulle vilja måla naglarna" och kroppen säger "eller så sitter vi kvar och tittar lite på tv". så jag har kollat på tv Heeela dagen!

nu sitter jag och chattar med jacob :) Dagens höjdpunkt <3


RSS 2.0